dimecres, 8 de maig del 2013

Per què jo, que no sóc home d'Església, m'adhereixo al manifest d'una monja?


1) Perquè comparteixo totalment el deu punts bàsics que proposa com a inici del diàleg.

2) Perquè és l'única proposta política del panorama present que no té per objectiu l'accés al poder, sinó crear les condicions necessàries per posar fre a les desmesurades ambicions dels partits polítics que governin.

3) Perquè no fa servir la independència pàtria com a esquer per aconseguir adhesions ni vots sinó que el presenta com un objectiu més dels que ens dignifiquen com a éssers humans.

4) Perquè no vull deixar la política en mans de professionals de l'engany i de l'estafa, que és en mans de qui ara està, sinó que vull que tota la activitat política estigui condicionada al bé comú i que les decisions que prenguin el polítics de torn puguin ser contestades pel poble.

5) Perquè defensar els propis drets és un deure i no fer-ho és desertar. Portem molts anys desertant, i ara n'estem pagant les conseqüències. Els polítics fan el que volen i no hi ha cap organització que tingui prou força com per fer-los canviar el rumb.

6) Perquè cap dels partits polítics que tenen veu i vot en el present panorama planta cara a la desmesura neoliberal que ens arruïna i ens destrueix com a poble.

7) Perquè no vull una Catalunya tant esclava de la Unió Europea com ara ho és d'Espanya, que és cap a on ens porten els partits que ara lideren l'independentisme. Una Unió Europea que no és sinó un lobby de banquers sense principis ètics ni escrúpols de cap mena.

8) Perquè no crec que cap partit polític que tingui accés al poder posi el bé comú per davant dels seus propis interessos a menys que darrera hi hagi un poble que el pressioni.

9) Perquè crec en la dignitat humana i en la capacitat del poble per discernir el que és just del que no ho és i d'organitzar-se de manera solidària.

10) Perquè ja és hora de plantar cara a un sistema electoral trampós, que ens tracta com a xais.


Publicat a KAOSENLARED  09 de Mayo de 2013 21:42
http://www.kaosenlared.net/territorios/t/paisoscatalans/item/56465-per-qu%C3%A8-jo-que-no-s%C3%B3c-home-desgl%C3%A9sia-madhereixo-al-manifest-duna-monja?.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu parer m'interessa. Et prego que em facis saber què en penses del que aquí es diu.